Üdvözöllek, Vendég! Regisztráció RSS

Pénzkereső

Hétfő, 2019-02-18

A Pénzkereső hamarosan átalakul! Részletek itt.


Főoldal » 2014 » Október » 24 » HUNBUX, PaidViewpoint és egyéb infok
19:48:45
HUNBUX, PaidViewpoint és egyéb infok

Már többször elgondolkodtam azon, hogy a HUNBUX-ot eltávolítom a Pénzkeresőről. A mai nappal ezt (ideiglenesen) meg is teszem. Az említett oldal ugyan fizet, de általában csak kisebb összegeket (5-10$). Ha valaki ennél többet kér ki, számítson több hónap várakozásra, több részletben való kifizetésre. Eközben pedig a HUNBUX elvárja, hogy 180 naponként legalább 10$-t fektess be, ha szeretnél további kifizetéseket. Vajon 180 nap alatt kifizet annyit a HUNBUX, hogy abból vissza is tudjon 10$-t rakni az ember a nyereségén kívül? Amíg a kifizetések nem gyorsulnak fel, addig az oldal nem kerül vissza a Pénzkeresőre!

A Pénzkeresőn nagyon megfogyatkoztak a PTC oldalak. Sajnos a munka mellett nagyon kevés a szabadidőm. Ennek ellenére igyekszem új és jó oldalakat keresni a Pénzkeresőre.

A kérdőívek közül levettem PaidViewpoint oldalt. Sajnos nagyon lassan lehet vele keresni, így ezt nem folytatom tovább. Viszont hamarosan kapok kifizetést a JTN Paneltől és GlobalTestMarkettől. Amint megtörténik a kifizetés, rögtön feltöltöm a bizonyítékokat!

 

Kategória: PTC hírek | Megtekintések száma: 312 | Hozzáadta:: witz | Címkék (kulcsszavak): kérdőívek, PaidViewpoint, hunbux, GlobalTestMarket, JTN Panel, PTC
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email:
Kód *: